Wat Handige Tips Om Met Je Smartphone De Zomer Door Te Komen

De zomer is hier en hij brengt zonneschijn, zwoele nachten en een goed humeur met zich mee. Welnu, zelfs de één of de andere onweersbuien mogen niet worden gemist. Hoezeer we ook uitkijken naar de lange dagen en de hogere temperaturen, de zomer heeft ook zijn nadelen. Bijvoorbeeld voor onze mobiele telefoon. Zodat ze het warme seizoen ongedeerd overleven, hebben we drie essentiële smartphone-tips voor de zomer in de bagage.

Wij Houden Van Warmte, Maar Smartphones Niet

Smartphones zijn onze vaste metgezellen geworden in het dagelijks leven. We praten met elkaar, chatten, surfen en filmen met hen. Ze zijn altijd bij ons en soms vergeten we dat de slimme zakcomputers niet meedoen met het plezier. De zomer, net als de winter, biedt enkele uitdagingen. Elektronische apparaten houden niet van uitersten . Omdat deze hun prestaties beperken of ze volledig nutteloos maken. Daarom moeten we in de zomer op een paar dingen letten.

Wij Hebben Zonnebrand, Smartphones Hebben Schaduw

Geen zonnebaden zonder zonnescherm, dat leren we als kind. De UV-stralen beschadigen de huid en kunnen tot zonnebrand leiden. Degenen die te veel tijd in de zon doorbrengen, vooral tijdens de lunch, wanneer ze op hun hoogst zijn, stellen de bloedsomloop op de proef. Een zonnesteek of een zonnesteek kan het gevolg zijn.

Voldoende bescherming is essentieel voor mensen bij hoge temperaturen. Hetzelfde geldt voor smartphones. Mobiele telefoons hebben zonnebrandcrème nodig. Dit betekent vooral:

● Geen direct zonlicht
● Opslag in de schaduw
● Vermijd sterke temperatuurschommelingen
● Laat je mobiele telefoon niet achter in de hete auto

Constante hoge temperaturen belasten de batterij en verminderen de prestaties. Het ontlaadt sneller en kan het laadvermogen verliezen door overmatige hitte. Dan is er geen powerbank meer. Speciale buiten-telefoons vormen een uitzondering, afhankelijk van de specificatie. Desalniettemin raden we aan de smartphone in de schaduw te plaatsen of niet naar buiten te brengen. Je kunt hier ook wat over lezen in de s9 review of een van de andere reviews.

Op Het Strand Of Zwembad Altijd Jouw Smartphone Beveiligen Of Vergrendelen

Het gebeurt erg snel: een keer zag het er niet uit en de mobiele telefoon is verdwenen. Lange vingers zijn overal en zelfs op het strand of in het buitenzwembad moet u uw waardevolle spullen in gedachten houden. Laat de mobiele telefoon daarom indien mogelijk thuis of berg hem op in de hotelkluis.

Als dat niet mogelijk is, zorg dan dat iemand voor je spullen zorgt als je naar het water of de kiosk gaat. Een gsm-verzekering met diefstalbeveiliging kan ook zijn vruchten afwerpen. Maar alleen als u niet nalatig bent. Besteed daarom speciale aandacht aan uw smartphone.

Een slot met vingerafdruk of de iPhone slot op Apple in het geval van diefstal roet in het eten van hun prooi voor dieven.

Houdt De Smartphone Weg Van Water

Uw telefoon kan verdwijnen of oververhit raken. Evenzo kan waterschade de gevoelige elektronica beschadigen . Dus houd je smartphone uit de buurt van het water. Zelfs een wandeling langs het strand langs de branding kan rampzalige gevolgen hebben als je telefoon uit je hand glipt.

Waterdichte tassen kunnen het transport veiliger maken. Of u kiest voor een waterdichte IP-gecertificeerde mobiele telefoon. Let echter op de kerncijfers en de informatie van de fabrikant. In veel gevallen zijn mobiele telefoons met IP-bescherming alleen bestand tegen opspattend water of korte onderdompeling . Zelfs chemicaliën in het zwembad of het zoute zeewater kunnen de elektronica toevoegen.